_*_BUFFY+ANGEL=LOVE_*_

 

 
Рейтинг: 3.00
(135)
Buffy the vampire slayer fan site
Стани приятел на сайта!
Банери на сайта ми!
Благотворителността на Сара
Адреси
Пиши на Сара
Сара-една от най-красивите!!!
Галерия на Бейнджъл
Avatar на Дейвид Бореаназ
Бъфи професионалистите
Галерия на Спъфи
Снимчици на Дейвид Бореаназ
Wallpapers 2
Илайза Душку и приятелят й
Създаването на "Бъфи убийцата на вампири"
Секси Сара
Wallpaper на Дейвид Бореаназ
Календар
Малко клипчета с Дейвид Бореаназ
Сара Мишел Гелър и половинката й в живота
Avatars на Бъфи(СУПЕР)
СУПЕР тест на Бъфи(направи си го !!! )
Епизодите на "Бъфи,убийцата на вампири"
Галерия на "Бъфи,бийцата на вампири"
Сара Мишел Гелър в списания
Облечи Мишел Тратчеерг
Sarah Michelle Gellar's games
_*_Стани член на фенклуба на Бъфи_*_
Облечи Фейт-Илайза Душко
Buffy games
Пъзели на Сара Мишел Гелър
Сара Мишел Гелър и домашния й любимец
Каскадьори и актьори
Сара кара сърф на Хавйте със Фреди!
Облечи Бъфи-Сара Мишел Гелар
Kак се облича Сара Мишел Гелар
Бъфи и Ейнджъл-Страхотна двойка!!!
Колекцията на победителя!
Биографиите на звездите
Интервюта с актьорите
Киносемейства
FanArt
Твоето предложение към сайта
Нещо горещо от актьорите!
Сара Мишел Гелър без грим!!!
Твоето писмо до Сара Мишел Гелар
Филмография на Дейвид Бореаназ
Сара Мишел Гелър като малка
Филмите на Сара Мишел Гелар
Татуйровката на Сара!!!
Автографи
Бъфи професионалист
МНОГО ЯКИ пъзели на Бъфи!
Когато звездите говорят!
Wallpapers


Познаваш ли Бъфи геройте? Най-хубавата фотосесия! Познай звездата

Биографиите на звездите / Сара Мишел Гелър!!!

Сара Мишел Гелър!!!
23.01.07 21:39

Автор:Преси
Сара Мишел Гелар
Sarah Michelle Gellar

Дата на раждане - 14.04.1977.
Място на раждане - Ню Йорк, САЩ.

Родена на 14 април, 1977 в Ню Йорк Сара Мишел Гелар, се превърна в псевдо феминистка героиня за своето поколение, въпреки че тя самата старателно избягва това определение. Но ролята й на красива мома, която ежеседмично рита задници по телевизията, определено я превръща в ролеви модел за женската част от поколението й. Повечето от бойните сцени с Бъфи в Buffy the Vampire Slayer се изпълняват от дубльорката й София Крофорд, но Гелар след 5-годишни занимания с Таекуондо е горда носителка на кафяв колан.

Сара се показва за първи път по телевизията на крехката 3-годишна възраст, в ролята на дъщеря на Валери Харпър в телевизионния филм „An Invasion of Privacy”. На четири е част от прословутите бургерови войни като играе в една от онези рекламите за Burger King, които се подиграват на размерите на съответния продукт на McDonald.

В крайна сметка множеството реклами (над 100), които прави, я отвеждат по пътя към филми като „Over The Brooklyn Bridge”, „Funny Farm”, „High Stakes”, а по-късно – „A Woman Named Jackie” и „Swan's Crossing”. На шестнайсет Гелар играе 22 –годишна(!) в „All My Children”. Тя е дъщерята на Ерика Кан (Сюзан Лучи), която прелъстява втория си баща, съсипва брака на майка си, застрелва няколко души и се преструва на бременна! През 1994 тази роля й носи Еми за изключителна млада актриса.

През 1996 идва и най-известната й засега роля – тази на Бъфи в „Buffy the Vampire Slayer”, ТВ сериал, базиран на едноименния филм с  Кристи Суонсън. Warner Brothers купуват първите 13 епизода и скоро след първоначалния успех подписват договор за още 22. Сара убива вампири от 1997 до приключването на сериала през 2003. Резултатът е успех и пред критиката и пред зрителите..

През юни 1997 Сара завърши снимките на „Знам какво направи миналото лято”, филмът, в който тя и Дженифър Лъв Хюит са в ролите на тийнейджърки, опитващи се да прикрият автопроизшествие с фатални последици. Филмът излиза на 17 октомври и става №1 в боксофиса, като покрива разходите си още първите два дни. Скоро след заснемането на „Знам какво направи миналото лято”, Сара заминава за Атланта за снимките на „Писък 2” – който излиза на екран през декември и през първата седмица приходите му са по-големи отколкото на следващите 9 филма в класацията, взети заедно.

Следва почивка от хорър жанра и участие в „Секс игри” и „Просто неустоима”.
Иронията е, че поне по това време госпожица трудно може да бъде наречена неустоима – и общо взето се изпокарва и успява да стане неприятна на почти всички, с които работи или за които се изказва като започнем от колежката й в „Секс игри” Нев Кембъл, бившия любовник Матю Пери, Джулия Робъртс, и стигнем до Спайс Гърлс (за последните не й се сърдим!). В този списък вероятно трябва да включим и актрисата Ингрид Куийн, чийто брак с Дейвид Бореаназ се разпада – в немалка степен и заради връзката му със Сара по време на снимките на „Бъфи”.

По това време започва да се говори и за водената с променлив успех битка на Сара с анорексията – няма официално потвърждение, но при ръст 1,60, Сара тежи 44 килограма и  това обяснява откъде тръгват историите.

Освен романтичните си връзки с Матю Пери и Бореаназ, името на Гелар се свързва още с Джери O'конъл и тенисиста Жан-Мишел Гамбил. Последният засега мъж в живота й е Фреди Принз Младши.

Като говорим за Фреди, двамата се сближават на снимачната площадка на „Знам какво направи миналото лято” и след няколко години романтично приятелство, на 14 април, 2001 – на 24-я рожден ден на Сара, обявяват годежа си. Скючват брак на 1 септември, 2002.

В момента Сара живее със своя Принц  в Лос Анджелис. През 2002, двамата отново играят заедно в „Скуби-Ду”, и повториха отново ролите си в „Скуби-Ду 2: Чудовища на свобода” през 2004.

В последния си засега филм „The Grudge” (2004), Сара отново се върна – към любимия си жанр - хоръра...

Нет Фокус

 :: ФИЛМОГРАФИЯ

 Актьор:
   ЗНАМ КАКВО НАПРАВИ МИНАЛОТО ЛЯТО
   СЕКС ИГРИ
   Просто неустоима
   СКУБИ-ДУ
   Скуби-Ду 2: Чудовища на свобода
   Гняв

 :: ЗА АКТЬОРА

  Сара Мишел Гелар в ролята на Криста Нау

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0824