_*_BUFFY+ANGEL=LOVE_*_

 

 
Рейтинг: 3.00
(135)
Buffy the vampire slayer fan site
Стани приятел на сайта!
Банери на сайта ми!
Благотворителността на Сара
Адреси
Пиши на Сара
Сара-една от най-красивите!!!
Галерия на Бейнджъл
Avatar на Дейвид Бореаназ
Бъфи професионалистите
Галерия на Спъфи
Снимчици на Дейвид Бореаназ
Wallpapers 2
Илайза Душку и приятелят й
Създаването на "Бъфи убийцата на вампири"
Секси Сара
Wallpaper на Дейвид Бореаназ
Календар
Малко клипчета с Дейвид Бореаназ
Сара Мишел Гелър и половинката й в живота
Avatars на Бъфи(СУПЕР)
СУПЕР тест на Бъфи(направи си го !!! )
Епизодите на "Бъфи,убийцата на вампири"
Галерия на "Бъфи,бийцата на вампири"
Сара Мишел Гелър в списания
Облечи Мишел Тратчеерг
Sarah Michelle Gellar's games
_*_Стани член на фенклуба на Бъфи_*_
Облечи Фейт-Илайза Душко
Buffy games
Пъзели на Сара Мишел Гелър
Сара Мишел Гелър и домашния й любимец
Каскадьори и актьори
Сара кара сърф на Хавйте със Фреди!
Облечи Бъфи-Сара Мишел Гелар
Kак се облича Сара Мишел Гелар
Бъфи и Ейнджъл-Страхотна двойка!!!
Колекцията на победителя!
Биографиите на звездите
Интервюта с актьорите
Киносемейства
FanArt
Твоето предложение към сайта
Нещо горещо от актьорите!
Сара Мишел Гелър без грим!!!
Твоето писмо до Сара Мишел Гелар
Филмография на Дейвид Бореаназ
Сара Мишел Гелър като малка
Филмите на Сара Мишел Гелар
Татуйровката на Сара!!!
Автографи
Бъфи професионалист
МНОГО ЯКИ пъзели на Бъфи!
Когато звездите говорят!
Wallpapers


Познаваш ли Бъфи геройте? Най-хубавата фотосесия! Познай звездата

Епизодите на "Бъфи,убийцата на вампири" / Епизодите от 7-ми сезон

Епизодите от 7-ми сезон
26.01.07 12:48

Автор:Преси

Натисни върху заглавието на даден епизод за да видиш по-пълно описание.

Епизод 123: Уроци
ОБРАТНО В УЧИЛИЩЕ -- Гимназията на Сънидейл е построена наново след като беше взривена от Джайлс (Антъни Стюърд Хед / Anthony Stewart Head) в сезон 3. Бъфи (Сара Мишел Гелар / Sarah Mishelle Gellar) и Ксандер (Николас Брендън / Nicholas Brendon) са притеснени, че училището ще стане отново център на неприятности тъй като се намира точно над Извора на Злото. Бъфи също се притеснява за Даун (Мишел Тречтенберг / Michelle Trachtenberg) която започва учебната година в новопостроеното училище. И разбира се неприятности са наблизо когато Даун и приателите и от училище са нападнати от духове обитаващи училището. Бъфи веднага идва на помощ и се разбира, че това са духове на хора които Бъфи не е могла да спаси когато все още е учела в училището. Спайк (Джеймс Мастърс / James Marsters) който обитава мазето на училището също помага въпреки трудностите които изпитва сега когато душата му е върната. Уилоу (Алисън Хъниган / Alison Hannigan) е заедно с Джайлс в Англия опитвайки се да се възтанови от преживяното от края на миналия сезон. Участва още Ема Кауфийлд / Emma Caulfield. Написан от Джос Уедон / Joss Whedon и режисиран от Джос Уедон / Joss Whedon и Дейвид Соломон / David Solomon.

Епизод 124: Под Теб
ОГРОМЕН ЧЕРВЕЙ СЕ СПОТАЙВА ПОД ЗЕМЯТА -- След нощ изпълнена с кошмари настъпва първия ден на Бъфи (Сара Мишел Гелар / Sarah Mishelle Gellar) като училищен съветник в гимназията на Сънидейл, Бъфи трудно успява да прикрие свойте супер сили от любопитния директор Ууд (Д.Б. Уудсайд / D.B. Woodside). Ксандер (Николас Брендън / Nicholas Brendon) запознава Бъфи със жена чието куче е било изядено от огромен червей. Бъфи се заема със случая и Спайк (Джеймс Мастърс / James Marsters) който е измъчван от непозната сила се появява за да и предложи помоща си. Уилоу (Алисън Хъниган / Alison Hannigan) в същото време се приготвя да се завърне в Сънидейл. Участват още Мишел Тречтенберг / Michelle Trachtenberg, Ема Кауфийлд / Emma Caulfield и Антъни Стюърд Хед / Anthony Stewart Head. Написан от Доуг Петрие / Doug Petrie и режисиран от Ник Марк / Nick Marck.

Епизод 125: По Същото време, На Същото Място
ОГРОМЕН ЧЕРВЕЙ СЕ СПОТАЙВА ПОД ЗЕМЯТА -- Бъфи (Сара Мишел Гелар / Sarah Mishelle Gellar), Ксандер (Николас Брендън / Nicholas Brendon) и Даун (Мишел Тречтенберг / Michelle Trachtenberg) не могат да открият Уилоу (Алисън Хъниган / Alison Hannigan), чието завръщане в Сънидейл е помрачено от демон който изяжда кожата на жертвите си. Участват още Джеймс Мастърс / James Marsters, Ема Кауфийлд / Emma Caulfield и Антъни Стюърд Хед / Anthony Stewart Head. Написан от Джейн Еспенсон / Jane Espenson.

Епизод 126: Помощ
СМЪРТА Е НЕИЗБЕЖНА -- Ролята на Бъфи (Сара Мишел Гелар / Sarah Mishelle Gellar) като училищен съветник е подложена на изпитание когато се опитва да помогне на ученичка която твърди, че знае кога ще умре. В същото време Аня (Ема Кауфийлд / Emma Caulfield) е затруднена със задълженията си като отмъстителен демон, когато забелязва, че раздава съвети вместо проклятия. Участват още Николас Брендън / Nicholas Brendon, Алисън Хъниган / Alison Hannigan, Джеймс Мастърс / James Marsters, Мишел Тречтенберг / Michelle Trachtenberg и Антъни Стюърд Хед / Anthony Stewart Head. Написан от Ребека Ранд Кришнер / Jane Espenson и режисиран от Рик Розентал / Rick Rosenthal.

Епизод 127: Безкористен
НЕЖЕЛАНО ЖЕЛАНИЕ -- Желание изпълнено от Аня (Ема Кауфийлд / Emma Caulfield) има унщожителни последствия в тази интересна и странна история. Раздялата и с Ксандер (Николас Брендън / Nicholas Brendon) я е накарала да се завърне към стария си начин на живот като отмъстителен демон. Но това се променя след като кара унижена ученичка да пожелае на богато момче "да почуства как е да ти разбият сърцето" също само че в прекия смисъл. Ужасена от касапницата която създала, Аня се опитва да изчисти кръвта от ръцете си. Виждаме поглет от миналото на Аня когато за първи път е станала демон. Обратно в настоящето Уилоу (Алисън Хъниган / Alison Hannigan) открива тялото и предупреждава Бъфи (Сара Мишел Гелар / Sarah Mishelle Gellar). Участват още Джеймс Мастърс / James Marsters и Мишел Тречтенберг / Michelle Trachtenberg. Написан от Дрю Годард / Drew Goddard и режисиран от Дейвид Соломон / David Solomon.

Епизод 128: Него
ПОПУЛЯРНОТО МОМЧЕ В УЧИЛИЩЕ -- Даун (Мишел Тречтенберг / Michelle Trachtenberg) се влюбва в полу-защитника на училищния футболен отбор. Но тя не е единствената, съвсем скоро всички ученички и работещи в училището от женски пол са привлечени от момчето. Ксандер (Николас Брендън / Nicholas Brendon) веднага си спомня за подобно негово преживяване в училище и започва да раследва странния случай. За съжаление не може да използва помоща на Бъфи (Сара Мишел Гелар / Sarah Mishelle Gellar), Уилоу (Алисън Хъниган / Alison Hannigan) и Аня (Ема Кауфийлд / Emma Caulfield) които също са повлияни от странната магия, тогава той трябва да търси помощ от Спайк (Джеймс Марстърс / James Marsters) с който заедно да открият, че причината е в якето което носи желаният от всички жени футболист. Епизода е написан от Дрю З. Грийнберг / Drew Z. Greenberg и режисиран от Майкъл Грешман / Michael Gershman.

Епизод 129: Разговори с Мъртъвци
ЗАВРЪЩАНЕТО НА СТАРИ ПОЗНАТИ -- Бъфи (Сара Мишел Гелар / Sarah Mishelle Gellar), Даун (Мишел Тречтенберг / Michelle Trachtenberg) и Уилоу (Алисън Хъниган / Alison Hannigan) се срещат с мъртви хора от тяхното минало в този изпълнен с мистерия епизод. Докато е на редовния си патрул, Бъфи се среща с бивш съученик който сега е вампир и и се присмива на нейните страхове и тревоги. Обратно в къщи, Даун е в паника когато невидима сила разхвърля къщата и оставя трупа на нейната майка върху дивана. Тогава Уилоу се събужда за да види Тара (Амбер Бенсън / Amber Benson) да седи срещу нея в библиотеката. В същото време, глупаците Джонатан (Дани Стронг / Danny Strong) и Андрю (Том Ленк / Tom Lenk) се завръщат от Мексико. Участват още Николас Брендън / Nicholas Brendon и Джеймс Марстърс / James Marsters. Епизода е написан от Джейн Еспенсън / Jane Espenson и Дрю Годард / Drew Goddard, режисиран от Ник Марк / Nick Marck.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1103